Dèbil front demà al matí, temperatures baixant de cara a divendres i dissabte

137

Hem tingut mínimes que s’han situat entre els 7 i els 9ºC al Bages i els núvols s’han fet espessos de matinada fins i tot amb alguna gota a primera hora del matí, ben poca cosa. Esperem temperatures al migdia que es mouran entre els 15 i els 17ºC en general i el sol anirà guanyant la partida als núvols a última hora del matí. De cara a demà els núvols al matí seran espessos, fins i tot amb algun petit ruixat poc important cap a l’oest de la comarca. Les temperatures no experimentaran grans canvis, si bé al migdia les temperatures quedaran més frenades que avui. El vent de mestral es deixarà sentir a la tarda amb ràfegues de 30 a 40 km/h i el sol sembla que pot lluir a la tarda.

Per dissabte esperem temperatures mínimes clarament més baixes amb alguna tímida glaçada a les fondalades del Pla de Bages. Independentment d’això sembla que ens creuarà un dèbil sistema frontal que tan sols deixarà núvols fins al migdia, a partir de llavors sol a la tarda encara amb una mica de vent de mestral, baixant d’intensitat de cara al vespre. Les temperatures es recuperaran clarament entre diumenge i dilluns.

Foto: una tempesta força aparatosa va descarregar a l’est del Bages aquest dilluns a la tarda. La tronada era molt notòria des de Santpedor