David Vila, president de Sant Fruitós Escola de Futbol: “El vuitè premi Riudor reconeixerà la revista Panenka”

257
David Vila a l'estudi de Ràdio Sant Fruitós

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà l’entrega del guardó el proper dissabte 25 de gener a les 8 de la tarda

El vuitè premi Riudor de Sant Fruitós Escola de Futbol reconeixerà la vessant solidària de la revista Panenka. Ho ha explicat en primícia aquest dilluns a l’Esport i Punt, David Vila, president de l’entitat.

Concretament es reconeix a la revista Panenka pel fet de difondre una iniciativa solidària coneguda com ‘Las batas más fuertes’. El projecte consisteix en que clubs de futbol cedeixen samarretes perquè infants les utilitzin com a bata en diversos hospitals de Sud Amèrica, amb l’objectiu de fer el seu tractament més amè. Ho explica David Vila, president de Sant Fruitós Escola de Futbol “Per nosaltres anar a buscar aquesta iniciativa (Las batas más fuertes) fora d’aquí era molt més complicat. En el moment que aquesta iniciativa es fa pública el mes de maig a la revista Panenka, creiem que és el moment oportú per ajudar a fer volada”.

El vuitè premi Riudor de Sant Fruitós Escola de Futbol s’atorgarà el dissabte 25 de gener a les 8 de la tarda al Teatre Casal Cultural i des de la SFEF animen a tothom a participar de l’acte.

Creiem que és un acte que cada any aporta moltes coses. Penso que és una iniciativa que suma en el tema de valors a la societat. No acostuma a deixar indiferent a ningú.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: