David Saldoni serà el secretari d’Organització del nou partit de Carles Puigdemont

280
Barcelona. Entrevista al president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), David Saldoni, alcalde de Sallent 519#Andreu Puig

David Saldoni, ex alcalde de Sallent, serà finalment el secretari d’Organització del nou partit de Carles Puigdemont.

La Mesa de Congrés de JxCat ha proclamat aquest diumenge al migdia les candidatures a la presidència, la secretaria general i la resta de l’executiva de Junts per Catalunya (JxCat). Carles Puigdemont és l’únic candidat a presidir la nova formació, juntament amb Jordi Turull, Elsa Artadi, Josep Rius i Anna Erra com a vicepresidents, que tampoc tindran contrincants. Pel que fa a la secretaria general, l’equip de Puigdemont ha presentat el nom de Jordi Sànchez, però s’ha proclamat una segona candidatura per aquest lloc, la presentada pel president de Reagrupament, Josep Sort. El període de votacions de les candidatures començaran el divendres 7 d’agost i durarà fins el diumenge 9 d’agost.
La candidatura a la secretaria general del partit encapçalada per Jordi Sànchez inclou els noms de David Saldoni per ocupar el càrrec de secretari d’Organització, i de Teresa Pallarès com a secretària de Finances. La campanya electoral es farà telemàticament i es farà des de dilluns 3 d’agost fins diumenge 9 d’agost. Els afiliats podran votar des de les nou del matí de divendres fins a les tres de la tarda de diumenge, només de forma telemàtica.