“El nou col·lector de salmorra és un projecte de país”

843
Alcalde de Sallent
Alcalde de Sallent
David Saldoni – Alcalde de Sallent

Després de les declaracions del conseller de Territori i Sostenibilitat Santi Vila sobre el nou col·lector, que ha de començar a construir-se com a molt tard l’any vinent, Saldoni n’emfatitza la dimensió de país i els usos que les empreses emissores de salmorra en podran fer. Una d’elles, Iberpotash. A més, l’alcalde sallentí va mostrar-se a favor que les empreses privades també aportin finançament, que no només es pagui amb diner públic.

Ho va afirmar durant l’entrevista en el darrer informatiu, des de l’acte que Convergència va fer dissabte a Molins de Rei. Pel que fa als efectes que pugui tenir la separació entre Convergència i Unió a nivell municipal, va dir que no hi ha discrepàncies amb cap membre de la llista, i que ell no deixaria la legislatura a mitges si el cridessin de la Generalitat.

Encara no hi ha les regidories del tot definides, però en els propers dies es faran oficials. Aquest va ser un dels altres punts que vam tractar a l’entrevista, que podeu escoltar al següent enllaç, a la segona meitat de l’informatiu.

 Sallent Informa 20-06-2015