David Saldoni: “Esquerra és molt bona dient les coses pero algú ho ha de fer”

238
David Saldoni a la seva intervenció a la Sala Vilà i Valentí de Sallent.

L’alcalde de Sallent, David Saldoni, ha explicat aquest dijous al vespre en el míting final de Democràcia i Llibertat a Sallent que la diferència entre Convergència (CDC) i Esquerra Republicana (ERC) és que “Esquerra és molt bona dient les coses però algú ho ha de fer“, en referència a la feina que els espera a Madrid. “Entre tots plegats ens en sortirem i ho farem possible”, ha afegit.

Sobre les negociacions amb la CUP, el número 8 al Congrés del Diputats per Barcelona ha avisat que “s’han de marcar molt bé els límits, ja que quan es negocia, s’han de tenir clares les línies vermelles i el marc de referència del qual no et pots moure”, i assegura que “sembla que això la CUP no ho té clar”. Saldoni afegeix que malgrat que seria “fàcil” que el president Mas ho deixés, “ell no pot plegar pel que representa”. Escoltem-lo:

Si ell marxés, ara donaríem una imatge, el conjunt de tota la societat, que tot s’hi val i que hi ha una minoria que pot imposar les condicions”, determina l’alcalde de Sallent.

         Miquel Buch: “al Bages teniu un motiu per votar i és el David Saldoni”

El president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, ha intervingut a favor del candidat David Saldoni. “Al Bages, el 20 de Desembre, teniu un motiu clar per votar i és el David Saldoni”.

Buch també ha fet referència a l’Estat Espanyol.

El president de l’ACM afegeix que la independència de Catalunya “pren sentit” quan es viu en “un estat que no té cap remordiment de dir a la gent gran que no cobraran les pensions si marxem”.

Al míting de Democràcia i Llibertat també hi ha assistit David Bonvehí, Diputat del Parlament de Catalunya per Junts pel Si.