David Saldoni encara amb “il·lusió, compromís i respecte” el nou repte al PDC

828

L’alcalde de Sallent és un dels noms que conformen la candidatura del tàndem Marta Pascal i David Bonvehí per dirigir el Partit Demòcrata Català (PDC). La llista està repleta de noms de proximitat i renovada, que encaren amb “molta il·lusió i molta empenta per tirar endavant” la nova formació política, tal com ha afirmat Saldoni a Ràdio Sallent. Per fer-ho, l’alcalde assegura que s’hi ha de “sumar la sensibilitat municipal” que aporta el “coneixement del territori i els problemes de la gent”.

No és el primer cop que David Saldoni s’enfronta a un repte polític important. En els seus inicis va ser secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). Actualment, a més, és vicepresident de l’Associació Catalana de Municipis i s’ha presentat, en les darreres dues eleccions, com a número 8 per Barcelona a les eleccions del Congrés dels Diputats amb la formació política convergent.

Amb 39 anys, Saldoni es troba al moment més dolç de la seva carrera. Encara el nou repte “amb un punt d’il·lusió, compromís i respecte”, assegura. Tot i que no havia assumit mai abans un càrrec així, l’alcalde sallentí remarca que aprofitarà el seu bagatge al front de la JNC i del municipi “per treballar al servei del partit i de Catalunya”.

Pel que fa al nou partit, Saldoni assegura que és un “moment de transformació” i un “repte il·lusionant” el fet de construir el Partit Demòcrata Català. L’alcalde afegeix que al congrés fundacional ja s’hi respirava un ambient de “novetat”.

L’alcalde de Sallent, doncs, és un dels set alcaldes que acompanyaran la candidatura de Marta Pascal i David Bonvehí. Li faran costat, també, els alcaldes d’Igualada, Martorell, Deltebre, Calella, Besalú, i Valls. Pel que fa a la presidència, la nova formació política, estarà liderada pel tàndem Artur Mas i Neus Munté.