Divendres al matí fruit del comunicat que va treure la Fumera, l’Ajuntament de Sallent va emetre un comunicat per desmentir les informacions que s’estaven donant des del col·lectiu.

En el  comunicat es reconeix que aquesta partida pressupostaria no existeix però que s’hagués pogut habilitar. Tot i així no es va fer perquè no es va acceptar la proposta de treballar conjuntament per fer una Festa Major organitzada entre tots.

També afegeix que en el passat ple municipal es va fer una modificació de pressupost, en la qual s’hagués pogut habilitar una partida pressupostaria, tal i com es va fer per altres temes, que també havien estat debatuts en època electoral però que fins al moment no hi ha hagut la voluntat de fer aquesta festa major de poble, entre tots.

Per acabar el comunicat es fa una crida a treballar per poder fer el màxim de coses conjuntes com a poble i valora molt positivament la iniciativa de tots els col·lectius per construir una Festa Major on totes les sensibilitats hi tinguin cabuda.