David Saldoni assegura que aquesta nova etapa política li permetrà dedicar-se en “cos i ànima” a la feina

152

Fa una setmana que l’alcalde de Sallent, David Saldoni, forma part de la direcció del Partit Demòcrata Català. Assegura que “és un gran repte i una oportunitat per encarar el que no s’ha fet fins ara” i adoptar un “tarannà diferent” al de l’antic partit convergent.

Juntament amb ell, la candidatura guanyadora comptava amb moltes figures del món local que, segons Saldoni, aporten “sensibilitat i proximitat” per tal de donar una visió diferent. Escoltem-lo:

Saldoni, a més, assegura que aquest nou càrrec no afectarà a l’alcaldia de Sallent sinó al contrari, ja que això li permetrà dedicar-se amb “cos i ànima” a la feina.

De moment, però, la nova direcció del Partit Demòcrata Català ja s’ha reunit a la nova seu del carrer Provença. L’alcalde sallentí assegura que ho ha viscut com quan un infant va a l’escola el primer dia. Escoltem-lo:

Tal com explicava Saldoni, a partir d’ara treballaran per afrontar el nou curs polític amb tots els reptes que suposa el procés de desconnexió amb l’Estat Espanyol.