David Saldoni acompanya Pascal i Bonvehí a la candidatura a la direcció de PDC

134

L’alcalde de Sallent, David Saldoni, és un dels set alcaldes que acompanyaran la candidatura de Marta Pascal i David Bonvehí per liderar la direcció executiva del Partit Demòcrata Català (PDC). Aquesta és una de les dues candidatures, juntament amb el líder de Reagrupament, Ignasi Planas, que es presenten a les primàries per dirigir el nou partit.

La llista que encapçalen Pascal i Bonvehí, està formada per alcaldes de l’antiga CDC entre els quals es troba el sallentí David Saldoni. Juntament amb ells, s’hi inclouen noms que provenen del territori, com són Marc Castells, alcalde d’Igualada; Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell; Lluís Soler, alcalde de Deltebre; Montserrat Candini, alcaldessa de Calella; Lluís Guinó, alcalde de Besalú; Albert Batet, alcalde de Valls i diputat al Parlament de Catalunya; Elsa Artadi, directora general de Coordinació Interdepartamental de la Generalitat de Catalunya; Vanessa Farre, de Barcelona i Dolors Tella, regidora de Sidamon.

Així ho han formalitzat els diputats de Junts pel Sí aquest dimecres on han assegurat que suposarà una “renovació profunda respecte a CDC”. Marta Pascal, en declaracions als mitjans de comunicació, ha afirmat que es tracta d’una llista configurada per a “reconnectar amb la societat”.

Per la presidència i vicepresidència, en canvi, només hi ha una candidatura: el tàndem Artur Mas i Neus Munté, que ja s’ha registrat aquest dimecres.

La carrera política de Saldoni, doncs, està en ple auge. Des que és alcalde de Sallent, s’ha presentat com a candidat a les eleccions del Congrés dels Diputats en les dues darreres edicions. Així, ha estat el número 8 per Barcelona a les llistes de Democràcia i Llibertat – el 20D – i de Convergència Democràtica per Catalunya – el 26J.

 

Imatge: David Saldoni al ple municipal d’aquest dimecres.