David Òrrit va ser aquest dilluns a l’Esport i Punt i va parlar del seu debut i de la seva trajectòria

Aquest dilluns el santpedorenc David Òrrit, debutant amb el BAXI Manresa a l’ACB amb només 18 anys, va passar pel magazín esportiu ‘Esport i Punt’ d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós. El Santpedorenc va parlar de la seva trajectòria i va descriure les sensacions que va viure en el seu primers minuts a l’ACB contra el Reial Madrid. També ens va explicar com va ser la rapada del debut, que s’ha fet força viral a les xarxes del Bàsquet Manresa i també del jugador.

Òrrit va parlar de la seva trajectòria fins arribar al debut amb el BAXI Manresa, que es va produir aquest 17 de març al WiZink Center. El santpedorenc no s’esperava saltar a la pista però finalment ho va fer, i les decisions que va prendre li van sortir força bé. “Jo anava molt relaxat, contra el Madrid, al WiZink, serà espectacular, no crec que jugui. Total, vaig començar a jugar i molt bé. Llavors a la mitja part, recordo tothom que em felicitava pels minuts que hvia jugat. Va anar rodat tot, em va entrar tot. També es veritat que si no m’hagués entrat res, hagués fet un partit pèssim, però vaig estar de sort”, explica David Òrrit.

El jugador, però, que milita a les files del Barberà Team Values, equip vinculat al Bàsquet Manresa, toca de peus a terra i només pensa en millorar com a jugador. “Jo seguiré treballant per aviam si puc rascar algun minut més, però la veritat que ja són 12 jugadors, tots estan molt bé de forma, jo només estic per ajudar, ajudar en tot el que pugui i donar el màxim als entrenaments”, afegeix Òrrit.

El també santpedorenc Rafa Martínez és un referent per Òrrit i també un amic. A Santpedor el seu debut es va viure amb màxima intensitat i emoció tal com explica Òrrit. “Amics meus molt propers van plorar de l’emoció pel que vaig fer. En Rafa Martínez per mi és un ídol, el porto seguint des de ben petit, som molt amics. L’altre dia em van dir si podia convertir-me en el nou Rafa Martínez, jo no em veig tant com ell, però sí que és un referent per mi dins la pista”.

Segons Òrrit, els últims anys hi ha hagut molta competència i ha estat difícil accedir a l’elit del club manresà, però el jugador destaca que a l’equip del Bages el treball a les categories base és molt positiu. Ara, el santpedorenc es marca com a objectiu la salvació del Barberà i es mostra 100% disposat a anar més amb el Manresa i a aportar el seu granet de sorra per aconseguir ser al play-off.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor:

Reviu també el programa sencer de l’Esport i Punt que va comptar amb el repàs esportiu del cap de setmana i a la tertúlia ens van acompanyar Xavier Navarro, president de l’ASFE i Elías Lorenzo, també directiu del club.