David Checa suma dos podis més al campionat francès de Superbikes

124

PERE FLORES.- El pilot de Sant Fruitós David Checa continua sent un dels protagonistes destacats del Campionat Francès de Superbikes on participa amb la Yamaha de l’equip GMT 94, el mateix amb el qual competeix al Campionat del Món de Resistència.

A la prova disputada al traçat de Ledenon, el fruitosenc va pujar dos cops al podi. A la primera cursa com a guanyador i a la segona com a segon classificat.

A la primera Checa va assolir la victòria per un marge de només 38 centèsimes respecte a el segon classificat Kenny Foray. El tercer classificat va ser Gregory Leblanc. Els dos pilots francesos també participen en el Campionat del Món d’endurance.

A la segona cursa de Ledenon, el fruitosenc de Yamaha va acabar a quatre segons de Foray que va situar la seva BMW a la primera posició mentre que el tercer lloc va tornar a ser per Leblanc.

Amb aquests resultats i després de tres proves disputades, David Checa es consolida al segon lloc de la classificació del campionat amb 118 punts mentre que Foray es manté líder amb 136.

La pròxima cita de la temporada del Campionat Francès de Superbikes tindrà el circuit de Magny Course com a escenari i es disputarà el 3 de juliol, però abans, l’onze de juny, és a dir, dissabte de la setmana que ve, David Checa participarà amb el Yamaha GMT 94 a les 12 Hores de Portimao, segona cursa puntuable per al Campionat del Món de Resistència.