David Checa prepara les 8 Hores de Suzuka

89

PERE FLORES.- David Checa i l’equip Yamaha GMT 94 han participat aquests dimecres i dijous a la segona tanda d’entrenaments previs de les 8 Hores de Suzuka, la tercera cursa del Campionat del Món d’Endurance que es disputarà al circuit japonès el pròxim 31 de Juliol. En aquests entrenaments, ha participat la majoria d’equips importants dels que prendran part en aquesta prestigiosa prova del motociclisme mundial que, cada any registra la participació d’alguns pilots destacats de MotoGP com ara el Pol Espargaró i el Bradley Smith que van guanyar l’any passat i repeteixen participació aquest any.

El germà del David, el Carles Checa, va obtenir la victòria en aquesta cursa l’any 2008 fent equip amb el Japonés Riyuichi Kiyonari.

Cal recordar que el pilot de Sant Fruitós va ser l’heroi de la segona prova del Campionat del Món en adjudicar-se el triomf a les 12 hores de Portimao després d’un últim relleu espectacular on va aconseguir el primer lloc remuntant l’avantatge de la Suzuki oficial.

A la classificació provisional del Campionat, el GMT94 del David Checa ocupa el cinquè lloc a pocs punts del segon. Això significa que un bon resultat els situaria en una bona posició en la lluita pel títol que es decidirà a les 8 Hores d’Orchersleben, a Alemanya.

El català, afrontarà la cursa al japó d’aquí a dues setmanes com a líder del Campionat francès de Superbike després d’haver guanyat les dues curses disputades al circuit de Magny Cours.