David Checa i el GMT 94 Yamaha competeixen aquest cap de setmana a Le Mans

212

PERE FLORES.- Les 24 hores de Le Mans que es disputaran dissabte i diumenge, són la segona cursa d’un calendari del Campionat del Món d’Endurance que, per primera vegada no s’adapta a un any sinó que està a mig camí de dos.

La primera cursa de la temporada va ser el Bol d’Or que es va disputar el 17 de Setembre a Paul Ricard on el David Checa i el seu equip no van tenir la sort de cara tot i que sortien de la pole position. Dues caigudes els van condemnar aleshores a la novena posició que és la que ocupen a la classificació provisional del Campionat.

Els actuals líders i Campions del Món vigent són els membres de l’equip Suzukia que van perdre fa uns dies un dels seus pilots, l’Antonine Delhaille en un accident que va tenir precisament en uns entrenaments lliures previs a aquestes 24 hores de Le Mans que es feien al també circuit francès de Nogaro.

A la cursa del cap de setmana, David Checa junt amb els seus companys Niccolo Canepa i Mike Dimeglio tornen a sortir entre els clars candidats a la victòria i amb l’objectiu de retallar diferències respecte als primers classificats a la provisional d’un campionat que aquesta temporada ha crescut amb una nova prova, la que es disputarà el 24 de Juny a Solovakiaring.

Els altres grans favorits a tenir en compte a Le Mans són l’equip SRC Kawasaki, l’FCC TSR Honda i el YART Yamaha. La cursa començarà a les tres de la tarda de dissabte.