David Checa afronta aquest cap de setmana la segona cursa del Mundial de Resistència

89

PERE FLORES.- El pilot de Sant Fruitós David Checa participa aquest cap de setmana amb el seu equip Yamaha GMT 94 a la segona cursa del Campionat del Món de Resistència que es disputarà al circuit portuguès de Portimao.

Aquesta és la primera vegada que Portimao acull una cursa del Mundial d’Endurance. La seva durada serà de 12 hores i començarà a dos quarts de 10 del matí de dissabte 11 de Juny per acabar a dos quarts de 10 del vespre.

Checa i el seu equip arriben a aquesta cita sense punts a la classificació provisional del Campionat, ja que es van haver de retirar a la primera prova, les 24 Hores de Le Mans on dues caigudes del francès Louis Rossi els van avocar a deixar la cursa de matinada després d’haver passat més de dues hores arreglant la moto a boxes.

Precisament, l’absència de Rossi és el que més destaca a l’equip del català. El seu lloc l’ocuparà el francès Lucas Mahias que compartirà moto amb el David Checa i l’italià Nicoló Canepa.

La classificació provisional del Campionat del món d’endurance està encapçalada per l’equip oficial SRC Kawasaki que suma 60 punts mentre que el segon classificat és l’April Moto, també francès, amb 45 i el tercer lloc l’ocupa l’equip japonès FCC TSR Honda que aquest any s’estrena al Campionat del Món de l’especialitat i suma, de moment 44 punts. Els actuals Campions del món, el Suzuki Endurance Racing Team, ocupa el sisè lloc de la classificació amb 26 punts.