JAUME GRANDIA.- El tennista santfruitosenc David Biosca, a l’equip de la universitat americana de l’Est de l’Estat de Tennessee, figura en el lloc número 47 de la llista dels jugadors individuals en la  puntuació pretemporada Oracle / ITA Nacionals, que es va fer pública  dimarts passat.

Això marca el tercer any consecutiu que Biosca obre la temporada en el rànquing nacional americà, fa dos anys  va obtenir el lloc número 97, i el  88 la temporada passada.

El seu entrenador en cap de l’ETSU Yaser Zaatini va afirmar: “Com he dit moltes vegades, David no és només un jugador de tennis increïble és també una millor persona, company, amic i capità, La seva classificació és un petit reflex del que significa per a nosaltres. Som molt afortunats de tenir algú com ell. Amb sort, serà una peça important pel nostre equip  durant tot l’any. Sé que està destinat a aconseguir grans coses “.

Biosca, que va aconseguir un 17-4 la temporada passada, s’ha convertit en un dels jugadors més condecorats de la universitat americana de Tennessee, ja que ha estat designat en dues vegades jugador de l’any per la SoCon,   i ha competit en el torneig de la NCAA com a membre d’un equip, individuals  i dobles.

David Biosca ha estat convidat a competir en el torneig Oracle / ITA Màsters que es celebrarà del 1e al 16 d’octubre a la ciutat californiana de Malibú. El santfruitosenc és un dels només 32 jugadors de les universitats americanes convidats a participar en aquest esdeveniment.

Imatge. ETSU