David Biosca guanya a la parella núm.1 dels EEUU en el Campionat de Tennis de la NCAA

122

JAUME GRANDIA.- El santfruitosenc David Biosca, estudiant a la Universitat americana de l’Est de l’Estat de Tennessee, que participa en el torneig de la National Collegiate Athletic Association, la NCAA, que es disputa a la ciutat de Tulsa –Oklahoma-, reservat als millors jugadors universitaris. En dobles, David Biosca formant parella amb el brasiler Rogerio Ribeiro van aconseguir eliminar a vuitens de final a la parella de Florida, Diego Hidalgo i Gordon Watson, considerada com la N. 1 del país.

Després de guanyar el primer set per 6-4, Biosca i Ribeiro es van recuperar d’un desavantatge de 3-0 en el segon set, aconseguint empatar el marcador, i finalment acabar el partit vencent per 7-5. Amb la victòria, Biosca i Ribeiro milloren 13-6 aquesta temporada i un perfecte 3-0 contra oponents de primer nivell.
El seu entrenador Yaser Zaatini va dir en acabar el partit: “No puc trobar les paraules dignes per explicar el que han fet aquests dos joves. Han colpejat a l’equip Núm. 1 de la nació. Aquest és resultat al treball dur, l’amor i la gran mentalitat de l’equip”.