Davant la bona resposta l’Ajuntament amplia la recollida de cubells una setmana més

137

A l’inici de la campanya l’horari que es va establir per la recollida dels nous cubells va ser  del 2 al 12 d’octubre però, davant la bona resposta, el consistori ha decidit ampliar l’horari fins al divendres 20 d’octubre per fer front a la gran demanda, així ho explica la responsable de la campanya Porta a Porta, Mireia Vila.

Dins el marc de Millora Porta a Porta, l’Ajuntament ha presentat el seu nou Canal de YouTube. L’objectiu d’aquest canal és ser un mitjà de comunicació més visual entre el consistori i la ciutadania. Actualment, podeu trobar un vídeo que explica el perquè d’aquesta campanya i com es pot millorar el reciclatge de manera que contribuïm a l’equilibri mediambiental.

Recordar que per millorar la recollida selectiva de residus l’Ajuntament subministra als veïns del poble nous cubells per les deixalles orgàniques i el rebuig, a més d’un cubell per l’orgànica especial per dins de casa i bosses compostables. Aquests nous cubells compten amb una moderna tecnologia de xips per fer-ne un rastreig i classificació més eficient. L’horari de recollida són de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16:30ha 20:30h. Es pot demanar per més informació al telèfon 93 827 33 19.

Durant aquest mes d’octubre, Ràdio Santpedor dedica un espai a l’Informatiu sobre el Porta a Porta, patrocinat per l’Ajuntament, en què durant 4 setmanes parlarem amb representants polítics i professionals que ens explicaran les novetats del Porta a Porta i el seu funcionament. Aquesta setmana ha sigut el torn del Cap dels Serveis al Territori, Carles Torrebadella: