Dani Pérez seguirà dirigint el Baxi Manresa tres temporades més

162

El Baxi Manresa ha anunciat la renovació del base Dani Pérez fins al 2024. El jugador de 30 anys tenia contracte, però les dues parts han decidit allargar tres temporades més. D’aquesta manera, el base de l’Hospitalet podria arribar a jugar cinc temporades amb el club bagenc.

Pérez va arribar fa dues campanyes a Manresa, a l’estiu de 2019, per formar parella de bases amb Frankie Ferrari. En aquella primera temporada va jugar una mitjana de 23,6 minuts per partit, repartint 6,6 assistències i anotant 5,7 punts a la Lliga Endesa i la Basketball Champions League.

Aquesta temporada, el jugador de l’Hospitalet ha fet un pas endavant molt important. S’ha convertit en el base titular de l’equip i ha arribat al pic de forma més gran de la seva carrera. Ho demostren les estadístiques, ja que, és el màxim assistent de la Lliga Endesa amb 6,7 assistències per partit. A més, anota 7,14 punts i és el quart jugador més valorat del seu equip amb 9,1 crèdits per partit.

Al Baxi Manresa ha aconseguit part dels seus millors rècords. Per exemple, la temporada passada va repartir un total de 16 assistències en un partit contra UCAM Múrcia. A més, ha estat el primer jugador en tota la història que ha arribat a les 100 assistències, amb el Manresa, en menys de 20 partits a la Lliga Endesa.

Dani Pérez es va formar a la pedrera del Cornellà i ha jugat, a nivell professional, cinc temporades a LEB OR amb Lleida, Menorca, Andorra, Palència i Oviedo. A la Lliga Endesa, ha jugat amb Fuenlabrada, Delteco GBC i aquestes dues últimes temporades amb el Baxi Manresa.