Dani Pérez renova amb el Baxi Manresa: “Ha sigut molt fàcil arribar a un acord, les dues parts teníem ganes de seguir”

186

El Baxi Manresa ha fet oficial aquest matí la renovació del base de l’Hospitalet Dani Pérez. Malgrat tenir contracte, el club i el jugador havien arribat prèviament a un acord perquè aquest no escoltés ofertes d’altres equips. Xevi Pujol, director esportiu del Baxi Manresa, ja havia confirmat aquest acord dies enrere i avui el club ho ha fet oficial. El club informa en el comunicat que l’acord “pot ser de fins a tres temporades”.

Per la seva banda, Dani Pérez ha parlat de la seva renovació i el futur de l’equip en un vídeo que ha compartit el club a les seves xarxes socials. En ell, el jugador s’ha mostrat molt content de seguir a Manresa i diu que l’acord “ha estat molt fàcil entre les dues parts“.

Dani Pérez, jugador del Baxi Manresa

El base de l’Hospitalet diu sentir-se molt a gust a Manresa, tant ell com la seva dona i es mostra agraït de jugar una temporada més al Nou Congost.

Dani Pérez, jugador del Baxi Manresa

Pel que fa al futur de l’equip, Pérez confia en el club perquè “ja ha demostrat que està fent molt bona feina tot i el pressupost“.

Dani Pérez, jugador del Baxi Manresa

Així doncs espera un equip competitiu pel curs vinent. Per ara, el club ha fet dos fitxatges, el d’Scott Eatherton i el de Martynas Sajus, i ha anunciat la sortida de Ryan Toolson. Tots aquests moviments s’afegeixen a la renovació de Dani Pérez pel curs vinent.