CX i BBVA es fusionen i tindran una sola oficina a Sant Fruitós

109
Imatge. Jaume Grandia

AGUSTÍ MASANA.- Avui ha començat el procés de fusió entre les dues oficines que el grup BBVA té a Sant Fruitós de Bages, seguint la fusió entre les dues entitats que va començar fa aproximadament un any.

Per aquest motiu l’oficina del BBVA de la carretera de Vic quedarà tancada i tots els clients s’integraran a l’oficina que hi ha una mica més amunt a l’altra banda de la carretera de Vic cantonada amb Lluís Castells i que a partir d’avui ja porta el nom de les dues entitats.

Afectació als usuaris

A partir de dilluns, tots els comptes del BBVA i de CX estaran tots junts. Com que és el BBVA que ha absorbit Catalunya Caixa, s’han modificat tots els números de compte dels de la segona entitat.

Una altra afectació que hi pot haver durant el cap de setmana és amb els caixers automàtics de CX i el web, que no funcionaran i per tant no es podran actualitzar les llibretes ni treure diners fins al llarg de diumenge dia 11 segons fons de CX.

S’espera que a partir de dilluns 12 de setembre es pugui operar ja amb tota normalitat a l’única oficina d’aquest grup a Sant Fruitós.

Imatge. Jaume Grandia