La cursa de la 69a, el primer acte de la festa de les dones del Carnaval de Sallent

164

Sallent té el punt de mira en l’inici del Carnaval, i les dones de la 69a en la cursa que es durà a terme l’11 de febrer. “Vine a córrer i queda’t a gust” n’és el lema, que començarà a les 11 del matí a la piscina de Sallent. Les inscripcions es poden fer per avançat a Esports Martí al carrer Àngel Guimerà o el mateix dia al lloc d’inici i tenen un cost de 5 euros amb un braçalet de regal. Tal com ens han explicat les organitzadores d’aquest any, les “sense nom”, el recorregut tindrà forma de 69 per donar sentit a la festa.

Les “sense nom” creuen que és una bona oportunitat per mobilitzar Sallent, ja que, a més, la cursa es podrà fer caminant i amb l’opció de dos recorreguts. Pels menys acostumats a les curses, hi ha la de 3,5 km i pels més atrevits, es podrà fer la de 6,9 km. Encara que la 69a és una festa íntegrament per dones, la cursa serà oberta a tothom. Les “sense nom” ens expliquen més detalladament la cursa.

La 69a no només organitza la cursa,  sinó que durant el Carnaval té un paper fonamental dins del programa, ja que és una festa íntegrament per dones. La rua d’abans del sopar s’iniciarà a la plaça de la Verdura i finalitzarà a l’envelat amb el sopar. Durant la rua i el sopar, les “sense nom” han assegurat que el factor sorpresa tindrà molt de pes. A més, fan una crida a tots els homes que tinguin ganes de col·laborar a la festa per tal de poder fer imitar a “Full monty”, una pel·lícula en la qual surten 5 homes.

Aquest és l’últim missatge que ens han volgut transmetre les organitzadores:

Aquest és un acte emmarcat dins del 40è aniversari del Carnaval de Sallent, ja que és la primera vegada que es fa.