Dotze mesos després de la presa de possessió dels regidors de l’Ajuntament de Sallent, la CUP fa una valoració d’aquest mandat. Des d’un inici ja es va marcar tres eixos de treball: habitatge, participació i transparència i la recuperació econòmica de Sallent. Èlia Torrescasana, regidora de la CUP, assegura que “tot el que han fet ha anat en aquesta línia” i han treballat per millorar l’ètica de les accions que ja s’estan duent a terme. 

Albert Junyent, regidor de la CUP, a més remarca que “per molt que facin, al final es fa el que vol l’equip de govern” ja que té majoria absoluta. Així, el regidor afirma que l’actitut que han hagut d’adoptar és rebaixar les seves espectatives, ja que les seves propostes no es poden complir, i almenys fan propostes a l’Ajuntament “amb l’esperit d’anar insistint i aconseguir alguna cosa però pot ser frustrant”.

Algunes de les actuacions que ha dut a terme la CUP són, per exemple, les Assemblees Municipals Obertes (que es van aprovar a l’anterior legislatura però que no ha estat fins aquesta que s’han fet) i han treballat per millorar la transparència (demanant que es publiquin a la seu electrònica de l’Ajuntament els números de la Festa Major i la relació de factures de l’ens local).

Pel que fa a l’autoavaluació, ambdós regidors consideren que la seva feina és de “notable“, ja que han seguit el seu programa electoral tot i que “queden tres anys i encara es poden fer moltes coses”.