La CUP estripa fotos de Felip VI al ple de Sallent

145

Al ple municipal de desembre, celebrat dimecres, la sala de plenaris de l’ajuntament de Sallent va acabar amb desenes de fotos del rei Felip VI estripades per terra. La CUP ho havia avisat i així ho va fer, al torn de precs i preguntes, en l’última intervenció del ple, Èlia Torrescana, regidora de la CUP, va llegir un manifest de suport als 5 detinguts per cremar fotos del rei el passat 11 de setembre, que a hores d’ara són a disposició de l’Audiència Nacional.

Mentre Torrescana llegia el manifest, l’altre regidor cupaire, Albert Junyent, repartia fotos del rei a tamany DINA4 entre el nombrós públic. I és que més de 30 persones van assistir a l’últim ple ordinari de l’any com a públic. La majoria d’elles de la pròpia CUP, i de l’Agrupament Roques Albes i el Carrilet; atrets probablement per la discussió de les resolucions de la AMO i la pròpia ‘performance’ de la CUP amb les fotos. Una majoria d’aquest públic es va afegir a l’acció de protesta contra les represàlies de l’estat al procés, sota el lema -amb el qual Torrescana va finiquitar el manifest- “els països catalans no tenim ni por ni rei”.

Vegeu el vídeo, cedit per la CUP Sallent, de la lectura del manifest i l’estripada de fotos:

 

<iframe src=”https://www.youtube.com/embed/MNgSzPyc-R8″ width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>