Cua de front amb nuvolositat i temperatura continguda

147

 

Comencem la setmana amb l’arribada d’una cua de front que ens deixa el cel ben tapat a primera hora i amb menys fred que els dies anteriors, valors entre els 7 i 10ºC. Tot i això, no esperem pluges excepte a la façana litoral.
De cara a la tarda esperem que aquests núvols persisteixin,  menys compactes al nord del país on hi haurà més clarianes. Les màximes en conjunt s’enfilaran menys pels núvols i quedaran entre els 18 i 19ºC.

Demà dimarts tindrem un dia radiant amb sol a tot el territori i sense cap núvol al cel, on tornaran les boirines al matí sobretot al fons de les valls i fondalades, on poc a poc al llarg del matí aniran desapareixent.  Els termòmetres tornaran a baixar al matí per tornar a recuperar al migdia, amb màximes que arribaran als 20ºC als punts més càlids. Per tant, migdia més suau.

De cara als pròxims dies el temps es mantindrà tranquil i estable, amb temperatures que baixaran lleugerament dimecres però que tornaran a pujar dijous. Per tant, dies assolellats i amb alguna boira matinera a les valls. Amb tot, sembla que arribarien més canvis a finals de setmana.