“La setmana de la gent gran és una oportunitat de trobada” per a aquelles persones que viuen a diferents parts del poble. Així ho ha dit la regidora Cristina Murcia en una entrevista a Ràdio Sant Fruitós. I és que des de fa anys, el municipi dedica tota una setmana a activitats dirigides a aquest col·lectiu per a que coneguin què els ofereix Sant Fruitós de Bages.

Així, Murcia assegura “dedicar tota una setmana a aquest col·lectiu és el menys que es pot fer”, ja que, afegeix, “és un reconeixement a tota la seva tragectòria”.

Escolteu-la:

D’aquesta forma, Murcia diu que l’objectiu d’aquesta celebració és “treure’ls de casa” i que coneguin moltes més activitats que les habituals.

Així, en aquesta programació també s’ha presentat la campanya “Tracta’m bé”.

La violència que s’infringeix envers les persones grans és un fenomen poc visible i escassament detectat. La campanya “Tracta’m bé”, impulsada pel Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona, va omplir aquest buit. Arran d’això, altres Ajuntaments s’hi han adherit a la campanya, i l’últim en sumar-s’hi ha estat l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Des del consistori es vol conscienciar a tota la població d’aquest problema a través d’una campanya que vol fomentar el valor de la cura i el respecte envers la gent gran.