Crema el 75% d’una nau de la fàbrica Bo de Debò a Sant Vicenç de Castellet

293

Ahir al migdia la nau número 1 de l’empresa Bo de debò al polígon Clot del Tufau de Sant Vicenç de Castellet es va incendiar i setze  dotacions dels bombers, Protecció Civil i voluntaris d’ADF van treballar-hi desde tres quarts de 3 de la tarda per apagar les flames que van cremar, aproximadament,  un 75% de la nau. 

L’incendi es va donar per controlat a mitja tarda i a les vuit del vespre hi havia encara 11 unitats treballant a la zona. La previsió era que aquests efectius s’anessin retirant, de manera gradual, a partir de les 11 de la nit. Cap treballador va ser ferit ja que ningú es trobava treballant a l’empresa. Més tard, els propis empleats de la nau 1 van ser informats que almenys avui no anirien a treballar i segueixen a l’espera de saber si podran tornar els pròxims dies.

Les flames de l’incendi van crear una columna de fum tant intensa que els Bombers de la Generalitat van rebre més de 150 trucades d’avís. A la tarda, Adriana Delgado es va desplaçar fins el lloc dels fet i va lamentar aquest accident, ja que l’empresa Bo de Debò és la que més ingressos genera a Sant Vicenç de Castellet i és una de les 50 més potents de tot el Bages.