Lleuger descens de casos al Moianès que continua amb més d’un centenar de casos nous detectats per setmana. Moià i Castellterçol concentren el 80% de casos detectats a la comarca.

El nombre de contagis nous que s’han detectat a la comarca són 102, 10 menys que la setmana passada. On més baixen els casos és a Moià on amb 63 casos nous detectats es detecten 20 casos menys que la setmana passada. L’índex de risc de rebrot queda en 1762 i la velocitat de propagació de la pandèmia en 0,71. En canvi, a Castellterçol s’han detectat els mateixos casos que la setmana passada, 18, l’índex de risc de rebrot és de 1416 i la velocitat de propagació de la pandèmia és 1. Entre els dos pobles sumen el 80% dels casos detectats a la comarca per segona setmana consecutiva. 

Als altres pobles de la comarca la situació ha tornat a la situació prèvia a les vacances de Nadal, amb escassos positius detectats durant una setmana. El tercer poble de la comarca amb més casos nous detectats és Calders amb 4 positius.