Coronavirus: La Residència de Navàs ja ha realitzat els tests PCR als residents i personal, i espera els resultats el dilluns

168

L’Ajuntament de Navàs ha comunicat que els tests PCR que havia sol·licitat a les autoritats sanitàries i al govern català ja s’han realitzat als treballadors i residents del centre. Les proves es van realitzar ahir divendres i s’espera que els resultats es coneguin dilluns.

D’altra banda, a instància de Metges sense Fronteres, s’ha buscat dues persones externes de la Residència que puguin seguir els protocols de desinfecció i control de l’epidèmia, per tal de millorar la forma de treball en aquests dies complicats. De forma voluntària les dues persones que ho estan fent són el Jordi Comes (director de l’Eix) i el Gabriel Martín (metge).

Actualització casos Covid-19 a Navàs

El consistori navassenc manté informada a la seva població pel que fa als casos de Covid-19 i totes les xifres que envolten el virus al poble. L’Ajuntament ha fet públiques les darreres xifres que situen un total de 52 casos positius de coronavirus al municipi. El total de defuncions per la Covid-19 al poble bagenc és de 26 persones, mentre que el total de defuncions al poble des del passat mes de març, per altres circumstàncies, és de 13 persones. Per tant, el total de morts confirmades a Navàs des de la decretació de l’estat d’alarma és de 39 persones.

Pel que fa a la Residència, s’han registrat un total de 17 defuncions per coronavirus. De les 18 totals des del 17 de març, només 1 ha estat per altres causes.

Finalment, l’Ajuntament vol expressar el seu més sincer condol a les famílies i amistats de les persones que ens han deixat, i una ràpida recuperació a les persones afectades.