La Coral Nova Harmonia no falta dins la Festa Major de Sallent

190

Les festes majors de poble no es poden viure sense l’actuació de les seves respectives corals. És per aquest motiu que la Coral Nova Harmonia el dissabte dia 10 de Setembre a dos quarts de deu del vespre (21:30h) a l’església Sant Antoni Maria Claret oferirà un concert amb repertori de festa major.

La coral de Sallent no serà l’única en cantar, sinó que la Coral Ressons de Calaf també acompanyarà als sallentins en aquest acte tan festiu. Els de Calaf ofereixen un repertori tradicional amb cançons catalanes, sardanes, havaneres, música sacra entre d’altres. Els d’Anoia, han destacat amb actuacions com la interpretació de l’havanera “el meu avi”; la sardana “Calaf estima, canta i dansa”; “Laudate Dominum” de W.A. Mozart. La vicepresidenta de la Coral Nova Harmonia de Sallent, Montse Oliva, ens explica quin serà el seu repertori d’aquest dissabte.

La Coral Nova Harmonia ja ha destensat durant l’agost, però el seu primer concert ja dins d’aquest curs 2016-2017 va ser aquest diumenge a Cardona. Montse Oliva ens fa una valoració del primer concert.

Actualment la Coral Nova Harmonia és dirigida per Rosa Maria Ortega i pel que fa a la Coral Ressons de Calaf, la seva directora és l’Assumpta Cribillers.