Cor Vivaldi i Albert Guinovart tanquen el cicle de primavera Convent Clàssica de Santpedor

171
El Cor Vivaldi
El Cor Vivaldi

REDACCIÓ | L’auditori del Convent de Sant Francesc de Santpedor acollirà aquest proper diumenge el segon concert del cicle Convent Clàssica que tot just va arrancar l’any passat i ho farà amb un concert on els petits cantors en seran els grans protagonistes. El prestigiós Cor Vivaldi, dirigit per Òscar Boada, amb l’acompanyament especial del pianista i compositor Albert Guinovar, portaran al Convent un concert que comptarà també amb la col·laboració dels nens de l’Escola Municipal de Música de Santpedor.

El director del Cor Vivaldi, Òscar Boada, ja va venir a Santpedor fa dues setmanes per conèixer de primer mà l’auditori del Convent, quedant gratament sorprès de la sonoritat d’aquest equipament que només té 5 anys de vida. De fet, la restauració d’aquest vell convent va permetre l’Ajuntament disposar d’un espai que combina història i modernitat i un exemple arquitectònic. Amb l’objectiu d’aprofitar les excel·lents qualitats acústiques, l’any passat es va posar en marxa el Cicle Convent Clàssica amb concerts a la primavera i a la tardor. Aquesta primavera el primer es va fer el primer diumenge d’abril amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i ara, aquest diumenge, el Cor Vivaldi en serà el gran protagonista.

El repertori que es podrà escoltar té dues parts diferenciades. A la primera es farà una selecció de Bestiolari en què col·laborarà l’Escola Municipal de Música de Santpedor dirigides per Elisabet Casanovas i Rosa Navarro. També es podrà escoltar les veus prodigioses del Cor Vivaldi amb el Canticum Sacrum, entre altres. A la segona part el Te Deum 2014.