Converteixen la macro estelada de la pujada de Castellnou de Bages en una bandera d’Espanya

304
Estelada de la carretera de Castellnou de Bages convertida en bandera d'Espanya
Estelada de la carretera de Castellnou de Bages convertida en bandera d'Espanya

Ja s’ha convocat una trobada per recol·locar els 20.000 llaços que la formaven per dissabte al matí

Mirades de sorpresa en els conductors que aquest matí enfilaven cap a Castellnou de Bages per la carretera que uneix aquest municipi amb Santpedor. La macro estelada que membres de Castellnou de Bages Decideix i Santpedor decideix van construir al novembre del 2010 a la paret de la muntanya, s’ha convertit en una bandera d’Espanya igualment gegant.

Segons fonts de l’Ajuntament de Castellnou de Bages, aquest acte vandàlic s’ha produït per un grup de desconeguts de fora del municipi entre mitjanit i les 7h. Amb tot, els col·lectius independentistes no es quedaran de braços plegats. Ja han convocat una trobada dissabte a les 10h per recol·locar els 20.000 llaços de colors que conformaven la gran estelada de 240 metres quadrats.

No és la primera vegada que l’estelada de la carretera de Castellnou pateix atacs. Abans s’hi havia escrit a sobre ‘155’ i també s’hi havia llençat pintura en una ocasió. A part, els qui han actuat aquesta matinada han tret els llaços grocs que hi havia al llarg de la carretera.