[Actualització]: Controvèrsia a les xares socials per una presumpta violació a Sallent

160

Acusen, a través de Facebook, a un home de violar a més d’una dona a Sallent i Manresa

Sallent es va llevar ahir amb la notícia que circulava un suposat violador pel municipi i Manresa. La Policia Local de Sallent ha assegurat a Ona Bages que en cas que existís un possible delicte, és competència dels jutjats de Manresa jutjar els fets i aplicar les mesures oportunes. Des de la policia municipal lamenten la difusió d’imatges a les xarxes socials del suposat agressor i asseguren que el noi podria prendre accions legals per no haver respectat la presumpció d’innocència. D’altra banda, els Mossos d’Esquadra desmenteixen que en cap cas s’hagi utilitzat la substància Escopolamina (burundanga), tal com s’ha difós, ja que no es coneixen els seus afectes.

Ara per ara no hi ha cap denúncia cap al suposat agressor ni a Sallent ni a Manresa. A més, els mossos asseguren que no els hi consta que el suposat agressor tingui res recent, ja que no s’ha interposat cap denúncia. El que no han pogut assegurar els Mossos, per la protecció de dades i privacitat, és que tingui cap antecedent recent

La víctima, per la seva banda, s’ha posat en contacte amb Ona Bages i ha contrarestat  la informació. Assegura que no entén per què se li ha tret l’ordre d’allunyament, ja que segons ella, “abans no podia ni entrar a Sallent i no s’entén com ara pot estar voltant pel poble”. Deixar clar que el suposat agressor tenia una ordre d’allunyament i no podia entrar al poble sallentí ni acostar-se a ella.

Ella mateixa assegura que “estava fent una cervesa a un bar d’aquí a Sallent que em va pagar ell i uns minuts després em va acompanyar a casa i després va passar tot”. La víctima també explica que recorda “com jo no podia fer res en aquell moment. Jo ho estava vivint tot però el meu cos no va reaccionar”, uns fets que van passar ara fa un any.

La mateixa dona ha deixat clar que això “és una cosa que et marca per vida i és el pitjor que et pot passar”. L’únic que ara espera és que “es faci justícia i poder anar tranquil·la pel carrer”. Finalment, la dona, que s’ha mantingut en l’anonimat, adverteix que “és un home molt perillós i podria tornar-ho a fer”.