Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Continuen les obres a l’entorn de la Plaça de la Tortuga de Castellterçol

Unes obres que han de convertir la zona en una cruïlla de plataforma única. 

Els treballs estan en marxa des del passat mes d’abril i la previsió és que acabin el proper mes d’octubre. L’objectiu final és reduir la velocitat dels vehicles que la travessen i, al mateix temps, donar protagonisme al pas de vianants. El tram afectat és la carretera de Granera que passa pel mig de Castellterçol. Així, es vol desdibuixar la imatge de travessia urbana i potenciar el valor de la zona com a espai cívic urbà. 

Aquestes obres de millora són fruit d’un acord entre l’equip de govern de Castellterçol i la Diputació de Barcelona. El pressupost total és de 210.000 euros, dels quals 100.000 els aporta l’Ajuntament i la resta la Diputació. Les obres afecten tot l’entorn de la plaça, des del passeig de la Riba fins a la plaça dels Estudis. 

A tot això, es volen aprofitar les obres per renovar la canalització de l’electricitat, l’aigua, el gas i la fibra òptica. A més, es mantindran les característiques especials de la font, el banc, l’alzina i el triangle de paviment de granit que hi ha a la zona.