Continuarà la calor intensa per Sant Joan, diumenge lleugera baixada del termòmetre

122

Continuem amb calor intensa i amb algunes nuvolades de tarda. Avui les temperatures màximes han estat molt altes de nou, alguns exemples: Artés 38.7ºC, 38ºC a Sant Salvador de Guardiola, 37ºC al Pont de Vilomara, 37ºC a Súria i a Sant Fruitós, 36.5ºC a Sallent, 36ºC a Santpedor i 35ºC al Serrat de Castellnou. Esperem una nit de Revetlla tranquil·la i càlida, amb temperatures d’entre 26 i 28ºC fins ben entrada la nit, pot bufar una mica de vent del sud, feble.

De cara a demà dia de Sant Joan esperem un temps assolellat i amb temperatures mínimes d’entre 16 i 18ºC a la comarca. Tan sols esperem alguna nuvolada a la tarda, inofensiva, i amb unes temperatures màximes entre els 34 i els 36ºC. De nou la marinada por bufar a la tarda amb certes ganes, molt de compte, ja que el risc d’incendi és alt a l’est i al sud de la comarca.

Diumenge el cel es mostrarà força enterbolit de núvols alts i mitjos, tot i així el sol lluirà a estones. Les temperatures màximes no pujaran tant, i se situaran entre els 31 i els 33ºC

Foto: posta de sol des del Serrat de Castellnou dimecres al vespre.