Continua l’estabilitat meteorològica

104

Iniciem la jornada amb un patró meteorològic similar al d’ahir, on en aquests moments hi ha algunes boires i núvols baixos per tota la Catalunya central. A més, els termòmetres indiquen temperatures que són, en general, iguals o un xic més baixes que els darrers dies. Amb tot, aquestes boires acabaran desfent-se amb el pas de les hores i acabarà imposant-se el sol a tot el territori, però de cara a la tarda el cel quedarà enteranyinat per núvols alts.
A més, l’ambient al migdia tornarà a ser assolellat, però amb temperatures també semblants, on rondarem els 17 i 18ºC. Repassant alguns dels registres de temperatura màxima ahir, destaquem els valors de plena primavera sobretot a la comarca del Bages, com bé van ser els 20ºC de Sant Vicenç de Castellet i els 19ºC de Santpedor.

Demà divendres no esperem tampoc canvis, on seguim amb una situació bastant monòtona, amb predomini del sol arreu durant tot el dia. A més, les temperatures seran similars i fresques al matí, i al migdia relativament càlides amb valors que aniran dels 16 als 20ºC als punts més càlids.

De cara als pròxims dies continua el domini del cel serè a totes les comarques centrals, amb temperatures molt agradables i anòmals per l’època. No obstant això, de cara a finals de setmana podrien arribar canvis i una baixada de temperatures.

Fotografia:C.I.C.-Moià