Continua l’ambient agradable i molt suau per l’època

163

Iniciem la jornada amb temperatures bastant anormals per l’època, amb valors mínims de temperatura que es situen prop dels 10ºC excepte a muntanya. En aquest sentit, avui al migdia l’ambient serà també molt suau i primaveral, amb màximes que podran sumar algun grau més i arribar fins i tot als 20ºC als sectors més càlids.
Amb tot, comencem el dia amb algunes boires a la Catalunya central, tot i que s’aniran desfent amb el pas de les hores i durant el matí. A la resta, el sol serà dominant però hi haurà restes de núvols prims i el cel quedarà enteranyinat.

Divendres el dia serà similar al d’avui, on sumarem encara algun grau més durant les hores centrals del dia. Els núvols baixos tornaran a ser protagonistes a les primeres hores del matí, però es desfaran ràpidament i el cel quedarà assolellat arreu.

De cara als pròxims dies ens arriba un front que farà baixar la temperatura moderadament i per tant tornar a l’hivern. No serà gran cosa. No obstant, de cara a la setmana que ve tornarà a posicionar-se sobre nostre l’anticicló i tornarem a tenir temperatures primaverals.