Continua el temps inestable aquest dimarts

141

Comencem aquest dimarts amb la repetició del cel mig ennuvolat i amb boires puntuals en valls i fondalades de la depressió central. La regada d’ahir va ser positiva per combatre una mica la sequera que hi ha, on les acumulacions van superar per exemple els 17 l/m2 a Sallent o els 13 l/m2 a Solsona.
Amb tot, ara al matí és probable que caigui alguna gotellada, però no farà gran cosa. A partir del migdia i tarda, podria ploure amb més ganes i per tant acumular una mica més de pluja.
De cara a les temperatures, segueixen estables o una mica més fresques ara al matí. Al migdia, valors que pujaran fins als 14 i 18ºC.

Demà dimecres tornaran els ruixats generalitats a totes les comarques, en conjunt de caràcter feble i sobretot a partir del migdia i la tarda.
A més, hi haurà un lleu ascens de temperatures, tant mínimes com màximes, on al migdia es podran superar els 20ºC als llocs més càlids.

De cara als pròxims dies, dijous i divendres la ratxa no s’atura i continuarem amb inestabilitat atmosfèrica fins a finals d’aquesta setmana. A més, els ruixats podrien anar a més i fins i tot amb tempestes. A més, les temperatures pujaran encara un poquet més i conservarem l’ambient suau i de primavera.