Continua el temps variable

142

Avui comencem la jornada amb boires, intervals de núvols prims i una mica més de fresca que ahir. Durant el matí, els núvols es trencaran i sortirà el sol arreu.
Amb tot, aquesta tarda pot tornarà a ploure, puntualment amb tempesta, però ho farà més aviat a sectors del Prepirineu i comarca del Solsonès. A la resta, nuvolades i cel una mica més tapat.
D’altra banda, al migdia la calor no afluixa i anirem sumant esglaons, on els valors màxims ja arribaran entre els 26 i 32ºC.

Demà divendres continua l’ambient càlid, on iniciarem el dia amb cel mig enterbolit per núvols prims. Al migdia, creixeran nuvolades per acabar amb una tarda novament més moguda. En aquest sentit, els ruixats guanyaran terreny i s’aniran estenent per la Catalunya Central. Tanmateix, compte perquè poden ser intensos i anar acompanyats de tempesta i calamarsa.
Paral·lelament, els termòmetres es mantindran semblants als d’avui.

De cara als pròxims dies, esperem un cap de setmana més tranquil i estable, però amb una marcada pujada de temperatures, sobretot diumenge. Per tant, calor de ple estiu i amb temperatures al migdia que podran acostar-se als 35ºC a la depressió central.