Iniciem el dimecres amb un cel completament ras i una temperatura que ha baixat respecte ahir, fa fresca o fins i tot fred a les valls de la Catalunya Central. Així i tot, el mercuri s’enfilarà al llarg del dia i el migdia tornarà a ser força suau. Amb tot, després d’un matí assolellat, poden créixer alguns núvols d’evolució i fins i tot, deixar escapar algun xàfec puntual al nord del Bages o en alguns punts del Moianès. En principi, sense acumular grans quantitats.

Demà dijous, alguns canvis. Al matí, encara hi hauran moltes estones de sol, però de cara a la tarda, la nuvolositat anirà en augment. Fins i tot, esperem algunes precipitacions, de caràcter feble, però que poden anar caient en força indrets de la Catalunya Central, especialment del Bages i Moianès. L’ambient al centre del dia serà més fresc i difícilment se superarà la barrera dels 20ºC.

I de cara als dies vinents, temps insegur. Una borrasca mediterrània no ens afectarà de ple, però sí que deixarà un divendres i un cap de setmana marcat per la nuvolositat freqüent amb possibilitat d’alguns ruixats irregulars, que aniran regant una mica més el territori.