La constructora de Cal Carrera reclama gairebé mig milió d’euros extra a l’Ajuntament

164

L’empresa Cots i Claret, constructora encarregada de l’obra de Cal Carrera, reclama a l’Ajuntament de Sallent 411.636€ extra respecte l’import final del projecte. El motiu són els costos indirectes que asseguren que han hagut de sufragar de la seva butxaca. Unes despeses derivades de l’aturada de mig anys en el procés de construcció que hi va haver al 2014, i del trasllat d’una línia elèctrica de Fecsa que va alentir les obres en el tram final; de les quals responsabilitzen directament a l’Ajuntament.

Des del consistori, però, es considera completament fora de lloc la quantitat reclamada per la constructora i ja s’ha encarregat un informe tècnic per valorar els possibles costos extra que hagi d’assumir l’ajuntament i que en cap cas s’acostarien a aquesta xifra. Així ho ha explicat David Saldoni a Ràdio Sallent:

 

L’Ajuntament, que és el propietari dels terrenys on s’ha construït Cal Carrera, esperarà ara els informes dels tècnics de l’ajuntament, que han de dilucidar la despesa extra a assumir. Abans de març el consistori té previst fer una proposta oficial a l’empresa Cots i Claret per resoldre el tema. Una proposta que a hores d’ara no es té previst negociar o regatejar, per la qual cosa la constructora hauria d’anar als jutjats si no hi estigués d’acord.