El nou projecte uneix l’experiència en producció ecològica i inserció laboral de MANS i la de comercialització de productes tradicionals i artesans de l’empresa santpedorenca Conserves FERRER.

MANS és una iniciativa promoguda per la Fundació Catalunya La Pedrera que té com a objectiu generar llocs de treball de persones amb dificultats i revalorar la pagesia catalana.

La Fundació Catalunya La Pedrera i Conserves Ferrer han impulsat la creació d’un nou producte ecològic i social: els fruits secs MANS & FERRER. El nou producte ja està a la venda a grans superfícies i botigues d’arreu d’Espanya a través de la xarxa comercial de FERRER i també a través de la botiga on-line www.shopferrer.com i a El Rebost de Ferrer (la botiga de fàbrica).

El nou producte és 100% ecològic i el més important, genera llocs de treball per a persones amb dificultats i revalora la pagesia catalana i les explotacions ecològiques del territori.

Inicialment es posen a la venda 19 referències dels fruits secs MANS & FERRER amb previsió d’incrementar-les en un futur. En el primer any al mercat s’espera poder facturar 61.000 euros i la previsió de creixement fins al 2020 és d’un 69%.

L’envasat del nou producte es realitza a l’obrador de la Fundació Topromi (La Canonja) on s’han creat 3 llocs de treball (2 d’inserció i 1 de suport) i es preveu generar de 3 llocs de treball d’inserció més fins al 2020.