Prop de 300 persones participen al concurs de dibuix Alfred Figueras

115
Sant Fruitós posa en marxa un concurs de dibuix en homenatge a Alfred Figueras. Fotografia: Aj. Sant Fruitós
Sant Fruitós posa en marxa un concurs de dibuix en homenatge a Alfred Figueras. Fotografia: Aj. Sant Fruitós

El concurs es tanca aquest dimecres a la tarda amb l’entrega de premis al Nexe-Espai de Cultura

A Sant Fruitós de Bages 276 persones han participat al concurs de dibuix Alfred Figueras, un 90% dels quals han estat infants i joves. Avui, dimecres 3 de març, finalitza el certamen amb l’entrega de premis als guanyadors de cada categoria. L’acte es celebrarà a les 7 de la tarda al Nexe-Espai de Cultura.

El concurs ha registrat una alta participació dels centres escolars del municipi (Pla del Puig, Monsenyor Gibert, Paidos i l’institut Gerbert d’Aurillac) i l’escola d’art Punt d’Art de Manresa. El jurat ha valorat les 276 obres presentades entre els mesos de desembre i febrer i ha establert 6 categories de participació en funció de l’edat dels participants. L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha destacat la quantitat i la qualitat de les obres presentades. “Molts joves, molts nanos de les escoles han participat. Creiem que és molt important que des de ben petits es familiaritzin amb aquest pintor, l’il·lustre Alfred Figueras. Ha estat un èxit de participació, i jo penso, fins i tot de qualitat, he vist algun dibuix i estem molt contents”.

En l’entrega de premis, que es realitzarà aquesta tarda al Nexe-Espai de Cultura, s’atorgarà un obsequi a tots els participants d’entre 3 i 8 anys. En les categories que comprenen dels 9 als 18 anys, hi haurà dos premis per categoria que consistiran en un val de l’associació de comerciants i una panera, i finalment en la categoria dels 19 als 99 anys s’atorgaran dos premis per tal de comprar material de pintura.

Totes les obres presentades es podran veure fins el 4 de maig al Nexe- Espai de Cultura i als comerços del poble que formen part de l’associació Sant Fruitós Comerç Actiu.