Conclou el 20è Torneig de Pasqua Paidos 2017 Memorial Martí Orive

155

En els tres dies del 20è Torneig de Pasqua Memorial Martí Orive 2017 (dissabte, diumenge i dilluns) han participat un total de 77 equips, repartits entre futbol i bàsquet. Més de 862 esportistes han jugat un total de 120 partits. Gràcies a la col·laboració de Fundació Ametller Origen vàrem fomentar els hàbits saludables, durant la pràctica esportiva, repartint més de 400 plàtans entre tots els participants.

L’AEE Paidos com a organitzador del torneig, va decidir atorgar el trofeu Fair Play, que concedeix cada any la FCBQ, amb el lema “Encistellem amb respecte i formem amb valors”, a l’Associació Esportiva La Salle de Manresa amb motiu del seu 75è aniversari i també com a club que ha participat en totes les edicions del Torneig de Pasqua.

El premi el va entregar el Sr. Jaume Ambròs, com a representant de la FCBQ Comarques Centrals, amb el Sr. Xavier Fontanet, vicepresident de la Salle Manresa. El Sr. Fontanet va donar les gràcies aquest reconeixement amb unes paraules d’agraïment a l’AEE Paidos per la realització any rere any del Torneig.

Les cheerleaders, sota la direcció de la Mar Ambròs, van dinamitzar les mitges parts i les finalitzacions dels partits amb les seves coreografies. Tothom qui va voler va col·laborar comprant tires pels sortejos de les diferents paneres, realitzades gràcies als col·laboradors i patrocinadors del torneig.

L’organització ha agraït a totes aquelles persones que fan possible la realització del torneig: monitors, jugadors, entrenadors, col·laboradors, patrocinadors, pares col·laboradors i tota aquella gent que no és visible però que gràcies a ells el torneig és tot un èxit.

Al torneig s’han viscut retrobaments entre els diferents equips, alguns companys de classe que alhora són rivals però sempre sense perdre el respecte. Per Jaume Ambròs, un dels organitzadors, els participants “sobretot han jugat amb un esport que uneix i que va més enllà d’un simple joc de pilota”.

Podeu veure fotografies, llegir la crònica de la jornada de futbol o veure un vídeo de l’inici del Torneig a radiosantruitos.cat.

Imatge cedida per Jaume Ambròs.