Des de tots els grups polítics municipals representats a l’Ajuntament de Santpedor, ERC, Junts per Santpedor, la CUP, Progrés Municipal i Santpedor en Comú Podem es vol fer una crida a la participació a la consulta del proper diumenge 18 de setembre sobre si s’han de recuperar les vaquetes al poble.

Demanen que sigui celebrada amb total normalitat, respecte i convidant a tots els veïns i veïnes de Santpedor a acudir a les urnes, perquè així el resultat sigui el màxim de representatiu del pensament del municipi.

Aquesta qüestió, com hem explicat, ja va ser objecte d0un procés participatiu a instància de l’Ajuntament el passat 24 de novembre de 2019 i lamenten els fets ocorreguts un cop es van donar a conèixer els resultats i a la sortida del Ple municipal on es va ratificar el resultat de la consulta. Demanen que fets com aquests no es tornin a produir i que no es toleraran comportaments inadequats de ningú i cap acció que vagi en contra de la llibertat d’expressió i alteri la convivència del poble.