L’Ajuntament de Navàs, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha impulsat la campanya “Comprar a Navàs surt a compte“. Es tracta d’una iniciativa pensada per ajudar al comerç local del poble, el qual ha patit una davallada important dels ingressos a causa de la Covid-19.

Aquesta campanya s’articula a partir de dos elements: els vals de descompte i un concurs d’aparadors. Pel que fa als vals de descompte, l’Ajuntament ha dipositat a les bústies dels habitatges del poble uns fulletons amb vals de descompte per a més de 30 establiments que s’han adherit a la campanya. Per optar al descompte, senzillament la persona ha d’anar a l’establiment on vulgui fer servir-lo i allà es segellarà el requadre segons s’ha utilitzat el val.

D’altra banda, l’Ajuntament navassenc ha ideat un any més el tradicional concurs d’aparadors, en el qual s’hi han adherit més de 25 establiments. Enguany, hi ha alguna novetat i aquesta és que, a part del veredicte del jurat d’especialistes en disseny gràfic, també es crearà un jurat popular format pels navassencs i navassenques que hi vulguin participar. Entre totes les persones que hi participin es farà un sorteig de 10 vals de 100€ cadascun per gastar als establiments adherits a la campanya.

Per a participar en el concurs, a cada establiment hi haurà un cartell blau identificatiu que contindrà un codi QR per ser escanejat amb el mòbil. La persona que hi participi haurà d’entrar al web del concurs i seleccionar l’aparador que més li agradi. Trobareu l’enllaç al web de l’Ajuntament