La Competicó de Canoes arriba a la seva 4a edició

161

Arriba la Festa Major de Sallent, i alguns actes són a destacar, com per exemple la 4a. Competició de canoes. Aquesta es va fer com a prova el 2012. La seva alta participació va fer que l’Ajuntament de Sallent fes un replantejament i tornar-ho ha fer un any més fins a la edició. En la primera edició es va voler convidar a un grup esportiu especialitzats  en aquest esport, però com que no es van presentar a l’acte, els altres anys es van buscar alternatives.

La competició tindrà lloc a la zona del riu a sota el pont vell, el dissabte 10 de setembre a partir de les 10 del matí. La inscripció és oberta a tothom a partir de 6 anys. Una de les recomanacions que l’Ajuntament dóna a tots els participants és portar roba i sabatilles esportives que es puguin mullar. El técnic d’esports, Joan Martí ho explica.

Cada any amb aquesta activitat hi havia un element sorpresa per a tots els participants, Joan Martí ens explica que passarà aquest any amb aquest fet.

Les inscripcions seran GRATUÏTES fins al dijous 8 de setembre. Per poder-se inscriure es podrà trucar al Pavelló d’esports amb el telèfon 696447383 o també al Martí Esports, amb el telèfon 938372222. Una altra de les vies d’inscripció serà per mail, a l’adreça pavello@sallent.cat. S’haurà d’enviar el full d’inscripció i autorització per menors d’edat.