Comissions obreres atribueix a una mala gestió i tres anys d’abandonament el tancament de les cuines centrals de Nostrum

178

Les cuines de Nostrum, a Sant Vicenç de Castellet, tancaran l’1 d’agost i els productes es prepararan a Masia Artesana, una empresa de Lleida. Des de Comissions Obreres de Catalunya apunten a la mala gestió del grup d’inversió que controla l’empresa, Home Meal Replacement, com a principals culpables.

Des de la compra les pèrdues de l’empresa no han parat de créixer i ja sumen 28 milions d’eurus. De fet, per seguir preparant plats des de Sant Vicenç de Castellet des de sanitat s’havia fet un requeriment d’un milió quatre-cents mil eurus per l’estat de la fàbrica. el responsable d’acció sindical d’indústries de Comissions Obreres de la Catalunya Central, Javier Rubio, ha assegurat que aquesta demanda coincideix amb l’entrada a concurs de Nostrum.

Javier Rubio, de Comissions Obreres

Rubio també “lamenta que el grup d’inversos no hagi gestionat correctament una empresa que havia funcionat bé durant molt temps”. De fet, ha remarcat que els problemes venien de fa temps i ni l’empresa ni el grup d’inversors van reaccionar quan tocava.

Javier Rubio, de Comissions Obreres

Ara els treballadors quedaran a l’atur quan s’extingeixin els seus contractes. De mentres, encara estan cobrant a terminis els sous de l’últim mes de juny.