Comencen les obres de reordenació de la circulació a Pineda de Bages

121
Imatge d'arxiu Pineda de Bages
Imatge d'arxiu Pineda de Bages

AJUNTAMENT COMUNICACIÓ.- El dilluns 8 de maig, s’iniciaran les obres de senyalització horitzontal i vertical, semaforització i implantació de sistemes de contenció de la velocitat a Pineda de Bages. Són unes obres que volen millorar la circulació de la urbanització, tal com ja va avançar el regidor d’Activitats i Obres, Cristian Marc Huerta.

El conjunt d’actuacions que es realitzaran permetran augmentar la seguretat viària; relligar els recorreguts senyalitzats en bicicleta, millorar el pas de vianants per la carretera principal i regular l’estacionament de vehicles.

El projecte de reordenació de la circulació està previst executar-se en 5 fases, i durant el mes de maig s’executaran els treballs de 2 d’elles.

La primera zona on s’intervindrà comprèn l’itinerari principal de la urbanització, de doble sentit de circulació, del costat oest de Pineda de Bages i al voltant de l’escola La Flama. La segona zona comprèn íntegrament l’àmbit de Sant Iscle, el costat est de la urbanització respecte a la carretera principal. Està previst que els treballs s’executin en 5 setmanes.

Durant les obres, s’informarà amb antelació de les afectacions que es puguin ocasionar en cada tram per tal d’ocasionar les mínimes molèsties possibles als usuaris dels vials.