Comencen les obres de la C-59 entre la Moià i Sant Feliu de Codines. El Departament de Territori comença avui les tasques prèvies de gestió de serveis afectats. 

També s’ha constituït la comissió de seguiment de l’obra formada pel Departament, Ajuntaments de la zona on s’actua i representants veïnals. L’obra, que compta amb una inversió de 6,4 MEUR, consistirà principalment en el condicionament d’un tram de 16 quilòmetres per afavorir la comoditat i la seguretat en la conducció. Les previsions de la durada de l’obra són d’11 mesos.

Les obres que ara comencen abasten el tram de la C-59 entre la intersecció amb la carretera N-141c, a Moià, i la zona urbana de Sant Feliu de Codines i comprenen també els termes municipals de Castellterçol i Sant Quirze Safaja. Les principals actuacions que s’executaran són la renovació del ferm, la millora de la canalització del trànsit en encreuaments, la implantació d’un separador de fluxos per a reduir el risc de xocs frontals i l’aplicació de mesures per evitar accidents amb animals.