Ajuntament Comunicació.- El dilluns 8 de maig començaran les obres de construcció del nou parc infantil de Pineda de Bages.

El parc estarà ubicat entre els carrers Pagesos i Sant Iscle, just davant de l’entrada al Mas de Sant Iscle i es dividirà en una zona verda per a l’esbarjo i una altra de joc pels infants.

La zona d’esbarjo comptarà amb taules i cadires de fusta pel pícnic. La zona destinada al joc comptarà amb 2 estructures de gronxadors dobles i una estructura alçada multi joc. També es tancarà tot el recinte amb una balla de fusta per tal de garantir la seguretat dels infants i s’instal·laran bancs de fusta al perímetre de la tanca.

Les feines de millora de la pavimentació i de jardineria continuen als parcs de El Bosquet, El Castell, La Natura, La Rosaleda, Torroella de Baix i del parc del carrer València a Pineda de Bages. Durant les feines de millora de pavimentació, els elements afectats de cada parc quedaran fora d’ús. Amb aquestes actuacions l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa una clara aposta per fomentar l’oci pels infants al municipi.